Grand Luxury Suite

Skrovito utočište na vrhu hotela poziva na opuštanje i uživanje. Idealan odabir za opuštajući vikend, medeni mjesec, aktivan ili gourmet odmor u dvoje.

Panoramska staklena stijena koja se pruža cijelom duljinom suitea stvorit će osjećaj kao da ste na samoj pučini mora. Opustite se na veličanstvenoj terasi, opremljenoj ležaljkama i jacuzzijem – vama na uživanje. Osim jedinstvenog pogleda, jednako će vas oduševiti ugođaj koji prevladava u samom suiteu. Odvojena spavaća soba od dnevnog boravka, kupaonica s hidromasažnom kadom i sauna samo su neki od razloga zašto ćete poželjeti ostati koji dan duže.

REZERVIRAJTE GRAND LUXURY SUITE

Deluxe Double Room

Sva ljepota mora sadržana je u ovoj sobi. Za nezaboravan početak dana zaslužni su njegov šum i miris koji će vas buditi jutrima.

Skladan spoj pomno odabranih detalja i minimalističkog dizajnerskog namještaja stvaraju poseban ugođaj. Funkcionalnosti pridonosi sustav pametnih soba, zvučna izolacija, posebno dizajnirano osvjetljenje i elegantna kupaonica opremljena kozmetičkim priborom, ogrtačem i papučama. 

REZERVIRAJTE DELUXE DOUBLE SOBU

Superior Double Room

Opremljene dizajnerskim namještajem, Superior sobe pružaju potpunu udobnost i opuštanje.

Unutar svojih zidova skrivaju 26 kvadrata čiste elegancije koja će vas uvesti u svijet istinskog zadovoljstva uz dašak luksuznog, ali ipak opuštenog odmora. Potpuno opremljena kupaonica, udoban krevet i jedinstveni dizajn samo su neke od usluga za vaše potpuno zadovoljstvo. Kao završni detalj, pogled iz sobe i s balkona pruža se na opuštajuću i mirisnu borovu šumu!

REZERVIRAJTE SUPERIOR DOUBLE SOBU

Comfort Double Room

Dizajn i jednostavnost, te pogled na grad osnovna su obilježja Comfort sobe. 

Kroz 26 kvadrata prostire se king size krevet, a zidove krase umjetnička djela suvremenih umjetnika današnjice. Minimalistički uređene kupaonice, opremljene kadom ili tušem, mekanim ručnicima, sušilom za kosu, ogrtačem i vrhunskim kozmetičkim proizvodima vaš su intimni kutak za opuštanje.

REZERVIRAJTE COMFORT DOUBLE SOBU

Kontakt info

Rivalmare Boutique hotel
Rivarela 19, HR-52466 Novigrad
GPS: 45.315062N, 13.559538E
E: info@rivalmare.hr
T: +385 52 555 600
F: +385 52 758 610