Libeccio - dašak Mediterana na svakom tanjuru

Restoran Rivalmare Boutique Hotela, Libeccio, svojim gostima nudi eno-gourmet doživljaj spajajući mediteransku kuhinju i vrhunsku vinsku kartu Istre. Ime je dobio po suhom i toplom vjetru Libeccio koji dolazi s mora i na Jadranu zapuše nakon juga.

Pomni odabir najkvalitetnijih sezonskih i lokalnih namirnica i inovativna interpretacija chefa stvaraju nesvakidašnju kombinaciju okusa, mirisa i boja. Modernim interijerom restorana prevladavaju pastelne boje i dizajnerski namještaj, dok zidove krase ulja na platnu renomiranih umjetnika. Atmosfera je čarobna: more na samo par koraka od vas, a osjetila jedva čekaju prepustiti se doživljaju.

Koktel, snack ili kava?

Kako lijepo vrijeme i dugi dani kod nas počinju već u rano proljeće – terasa restorana i bara nezaobilazno je mjesto za uživanje u toplim zrakama sunca.

Ako ste ljubitelj mora, ne morate ići dalje od terase restorana Libeccio. Pogled vam odsutno luta morem, a vi uživate u bogatoj ponudi pića bara – od kave, svježih sokova, koktela do vrhunskih istarskih vina. Ili se prepustite istarskoj kulinarskoj čaroliji, spoju tradicionalnog i modernog, uvijek uz pomno odabrana vina! 

Kraljevski doručak - za savršen početak dana!

Uživajte u vašem doručku u opuštajućem ambijentu restorana Libeccio ili na svježem zraku na par koraka od mora.

Za pravo jutarnje buđenje, počastite organizam svježe cijeđenim sokovima, sezonskim voćem ili finom kavom skuhanom prema vašim željama. Započnite dan laganim salatama, održite vitku liniju iz veliki izbora pahuljica i jogurta ili se razveselite slasnim kroasanima i marmeladama. Prema našem receptu i po vašem ukusu pripremit ćemo jaja, kajgane i omlete. Treba li više za dobar početak dana? 

Okusite svako godišnje doba

Personalizirani meni mijenja ponudu ovisno o sezoni, pa tako u proljeće možete uživati u okusima divljih šparoga, a u jesen kušati jela s tartufima.

U restoranu Libeccio gosti mogu odabrati jelo koje odgovara njihovim prehrambenim navikama: bilo da se radi o tradicionalnoj istarskoj tjestenini, dugo odležanom komadu mesa ili svježe pripremljenim ribljim specijalitetima – moderna interpretacija chefa uvest će vas u jedinstveno gourmet iskustvo. Ponuda restorana Libeccio obogaćena je i vrhunskim vinima Istre. Pripremite osjetila i prepustite se eno-gourmet doživljaju restorana Libeccio!

 

POGLEDAJTE JELOVNIK

Kontakt info

Rivalmare Boutique hotel
Rivarela 19, HR-52466 Novigrad
GPS: 45.315062N, 13.559538E
E: info@rivalmare.hr
T: +385 52 555 600
F: +385 52 758 610