Libeccio - dašak Mediterana na svakom tanjuru

Restoran Rivalmare Boutique Hotela, Libeccio, svojim gostima nudi eno-gourmet doživljaj spajajući mediteransku kuhinju i vrhunsku vinsku kartu Istre. Ime je dobio po suhom i toplom vjetru Libeccio koji dolazi s mora i na Jadranu zapuše nakon juga.

Pomni odabir najkvalitetnijih sezonskih i lokalnih namirnica i inovativna interpretacija chefa stvaraju nesvakidašnju kombinaciju okusa, mirisa i boja. Modernim interijerom restorana prevladavaju pastelne boje i dizajnerski namještaj, dok zidove krase ulja na platnu renomiranih umjetnika. Atmosfera je čarobna: more na samo par koraka od vas, a osjetila jedva čekaju prepustiti se doživljaju.

Koktel, snack ili kava?

Kako lijepo vrijeme i dugi dani kod nas počinju već u rano proljeće – terasa restorana i bara nezaobilazno je mjesto za uživanje u toplim zrakama sunca.

Ako ste ljubitelj mora, ne morate ići dalje od terase restorana Libeccio. Pogled vam odsutno luta morem, a vi uživate u bogatoj ponudi pića bara – od kave, svježih sokova, koktela do vrhunskih istarskih vina. Ili se prepustite istarskoj kulinarskoj čaroliji, spoju tradicionalnog i modernog, uvijek uz pomno odabrana vina! 

Kraljevski doručak - za savršen početak dana!

Uživajte u vašem doručku u opuštajućem ambijentu restorana Libeccio ili na svježem zraku na par koraka od mora.

Za pravo jutarnje buđenje, počastite organizam svježe cijeđenim sokovima, sezonskim voćem i vrućom kavom skuhanom prema vašim željama. Započnite dan laganim salatama, održite vitku liniju iz veliki izbora pahuljica i jogurta ili se razveselite slasnim kroasanima i marmeladama. Prema našem receptu i po vašem ukusu pripremit ćemo jaja, kajgane i omlete. Treba li više za dobar početak dana? 

Okusite svako godišnje doba

Personalizirani meni mijenja ponudu ovisno o sezoni, pa tako u proljeće možete uživati u okusima divljih šparoga, a u jesen kušati jela s tartufima.

U restoranu Libeccio gosti mogu odabrati jelo koje odgovara njihovim prehrambenim navikama. Tako se u meniju mogu pronaći bezglutenska jela, ali i prilagođena vegeterijanskoj prehrani. Teško je istaknuti najbolje jelo na našem meniju. Svaki slijed priča svoju priču. Bilo da se radi o tradicionalnoj istarskoj tjestenini, dugo odležanom komadu mesa ili svježe pripremljenim ribljim specijalitetima – moderna interpretacija chefa uvest će vas u jedinstveno gourmet iskustvo. Ponuda restorana Libeccio obogaćena je i vrhunskim vinima Istre. Pripremite osjetila i prepustite se eno-gourmet doživljaju restorana Libeccio!

LUNCH MENU

DINNER MENU

Kontakt info

Rivalmare Boutique hotel
Rivarella 19, HR-52466 Novigrad
GPS: 45.315062N, 13.559538E
E: reservations@northistria.com
T: +385 52 555 600
F: +385 52 758 610